Kontakt


Priit Tiitus

Tehnoloog
Mob (372) 5165564
Tel (372) 446 1683
e-mail: priit@balticpack.ee

 

 


 Starterkultuurid lihatoodetele

Biovitec pakub laias valikus kultuure mis sobivad tooretele, fermenteeritud kui ka kuumutatud liha- ja vorstitoodetele.

  • Valmituskultuurid annavad tootele happesust ja lõpptootele meeldiva lõhna:

Valikus on lai valik kultuuride segusid, mis täidavad kõikide  klientide  vajadused.

  •  Säilivust parandavad kultuurid:

– laagerdatud lihatoodetele           

Parandavad toote värvi ja pärsivad soovimatu mikrofloora arengut.         

– tooretele ja poolfermenteeritud lihatoodetele           

Sellised kultuurid on 100% looduslik viis toote säilivuse pikendamisel kuna need piiravad kahjulike bakterite kasvu.

  • Pinnakatte kultuurid:

Need on  ohutud hallitusseened lõpptoote pinna katmiseks mis annavad tootele  ilusa väljanägemise ja kaitsevad pinda saastumise eest.


Piimhappe- ja valmituskultuurid piimatööstustele ja põllumajandustootjatele

Bioprox omab pikaaegset tootmis- ja turustuskogemust piimhappe bakterite, biokaitseliste-  ja valmituskultuuride vallas.

Bioprox pakub laia valikut starterkultuure järgmistele tooterühmadele:

  • Jogurt ja fermenteeritud piimatooted

Jogurt: Piimhappe bakterkultuurid kõikidele jogurti tüüpidele

Fermenteeritud piim: Mesofiilsed bakterkultuurid hapendamiseks ja aroomi loomiseks samuti meso- ja termofiilsete kultuuride segu tekstuurile.

  • Juustutööstused

Starterkultuurid kõikidele juustu sortidele

Juustu valmituskultuurid

  • Võitööstused

Piimhappekultuurid, piimhappe permeaat

  • Muud kultuurid

Malolaktilised kultuurid veinitööstustele, starterkultuurid leivatööstustele

Probiootilised toidulisandid

  • Ravimitööstused

Probiootilised bakterkultuurid toidulisanditesse ja funktsionaalsele toidule.