Kontakt
Priit Tiitus
Tehnoloog
Mob (372) 5165564
Tel (372) 446 1683
e-mail: priit@balticpack.ee
Starterkultuurid lihatoodetele
Biovitec pakub laias valikus kultuure mis sobivad tooretele, fermenteeritud kui ka kuumutatud liha- ja vorstitoodetele.
- Valmituskultuurid annavad tootele happesust ja lõpptootele meeldiva lõhna:
Valikus on lai valik kultuuride segusid, mis täidavad kõikide klientide vajadused.
- Säilivust parandavad kultuurid:
– laagerdatud lihatoodetele
Parandavad toote värvi ja pärsivad soovimatu mikrofloora arengut.
– tooretele ja poolfermenteeritud lihatoodetele
Sellised kultuurid on 100% looduslik viis toote säilivuse pikendamisel kuna need piiravad kahjulike bakterite kasvu.
- Pinnakatte kultuurid:
Need on ohutud hallitusseened lõpptoote pinna katmiseks mis annavad tootele ilusa väljanägemise ja kaitsevad pinda saastumise eest.
Piimhappe- ja valmituskultuurid piimatööstustele ja põllumajandustootjatele
Bioprox omab pikaaegset tootmis- ja turustuskogemust piimhappe bakterite, biokaitseliste- ja valmituskultuuride vallas.
Bioprox pakub laia valikut starterkultuure järgmistele tooterühmadele:
- Jogurt ja fermenteeritud piimatooted
Jogurt: Piimhappe bakterkultuurid kõikidele jogurti tüüpidele
Fermenteeritud piim: Mesofiilsed bakterkultuurid hapendamiseks ja aroomi loomiseks samuti meso- ja termofiilsete kultuuride segu tekstuurile.
- Juustutööstused
Starterkultuurid kõikidele juustu sortidele
Juustu valmituskultuurid
- Võitööstused
Piimhappekultuurid, piimhappe permeaat
- Muud kultuurid
Malolaktilised kultuurid veinitööstustele, starterkultuurid leivatööstustele
Probiootilised toidulisandid
- Ravimitööstused
Probiootilised bakterkultuurid toidulisanditesse ja funktsionaalsele toidule.
Värsked kommentaarid